Remmers Nederland

Remmers Nederland

Remmers B.V. maakt onderdeel uit van Remmers Baustofftechnik GmbH en is één van de belangrijkste en grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en hout-beschermingsproducten. Al meer dan 50 jaar is zij een succesvolle, trendsettende en innovatieve onderneming.

Met meer dan 450 producten zetten zij de standaard voor wat betreft hoogwaardige techniek en kwaliteit. Tot onze activiteiten behoren voorlichting, scholing, demonstratie. Tevens kunnen wij u terzijde staan met onderzoek ter plaatse alsook in het laboratorium voor wat betreft chloridenonderzoek, zoutanalyse, schade aan verf, steen, beton en mortel.

Kwaliteit en service

Dienstverlening in alle sectoren in de bouw. Of het nu gaat om architecten, adviseurs, ingenieurs, aannemers, applicateurs, opdrachtgevers, schilders, stukadoors, vloerenleggers, betonindustrie. Zij allen behoren tot onze belangrijkste partners. Met meer dan 20 vakkundige, technisch adviseurs in de buitendienst, alleen al in Nederland, hebben wij het dichtste netwerk om professioneel advies op locatie uit te kunnen brengen. Een andere belangrijke service is het uitbrengen van besteksomschrijvingen, adviezen en offertes en bovendien praktijkondersteuning door verwerkingsspecialisten op de bouwplaats. Logistiek gezien zijn wij in staat om onze producten bij de klanten af te leveren binnen 24 uur in heel Nederland.

Projecten

Veel projecten komen tot stand in samenwerking met de overheid, zoals Rijksgebouwendienst, Rijkswaterstaat, Rijksdienst voor de Monumentenzorg, provinciale en gemeentelijke overheden. Referenties in binnen- en buitenland getuigen hiervan. Onze producten vinden hun toepassing bij nieuwbouw, onderhoud, renovatie, reparatie en restauratie.

Het bouwproces is veelzijdig, wij ook.