Actuele nieuwsberichten

Remmers verkrijgt BRL 1154 certificering Funcosil FC en Funcosil WS 27. 06. 2017
 

Eerste toekenning in Nederland

[meer...]Vrijblijvend logeren in de Leeuwarder gevangenis 06. 03. 2017
 

De roemruchte Blokhuispoort in Leeuwarden krijgt een nieuwe bestemming. In 2018 is daar van alles gevestigd, waaronder een hostel. Menig plafond en muur zijn dan voorzien van verven van Remmers.

[meer...]Rook Carrécomplex in Maastricht is opgetrokken 01. 03. 2017
 

Jarenlang stond hij leeg: de voormalige "sigarefebrik" aan de Tongerenseweg in Maastricht. Na een herbestemming en restauratie staat het markante gebouwencomplex er weer als vanouds bij.

[meer...]Hanos Apeldoorn vol lof over Remmers QuickProtect! 22. 02. 2017
 

Remmers QuickProtect is bij uitstek geschikt voor ruimten die continu in gebruik zijn, zoals galerijen, productieruimten, winkels. Zo ook bij horecagroothandel Hanos in Apeldoorn.

[meer...]Nieuw logo voor Remmers: alles onder één rood dak 08. 02. 2017
 

Remmers introduceert stapsgewijs een nieuw logo met een daarbij behorende huisstijl.

[meer...]Zeven meter onder de grond in een rioolgemaal... 01. 02. 2017
 

Rioolgemalen hebben het zwaar te verduren. Ze krijgen dan ook regelmatig onderhoud. Het grootste rioolgemaal van Delft werd onlangs grondig aangepakt. Daar kwamen reparatiemortels van Remmers aan te pas.

[meer...]Sint-Nicolaaskerk in IJsselstein droog gereinigd met unieke Arte Mundit 25. 01. 2017
 

In Rooms-katholieke kerken worden veel kaarsen gebrand. Hierdoor ontstaat in de loop der tijd roetvorming op wanden, pilaren en gewelven. Met Arte Mundit is schoonmaken een fluitje van een cent: het product erop spuiten en er...

[meer...]Remmers Rules The Waves: Algemene Rekenkamer Aruba 16. 01. 2017
 

Niet alleen op het vasteland wordt gewerkt met onze producten, ook op de eilanden komen we Remmers tegen. Op de Waddeneilanden, maar ook op Aruba waar de Algemene Rekenkamer is gerestaureerd met materialen van Remmers.

[meer...]